Ekstra forbud mod spritkørsel

firmafest-forbyd_alkohol_koersel

Hvorfor skal man holde firmafest på hotel?

En firmafest er ofte en tilbagevendende begivenhed for mange virksomheder, som hvert år samler medarbejderne og styrker det sociale bånd på arbejdspladsen.

Medarbejderpleje er utrolig vigtigt for at have et velfungerende team af motiverede medarbejdere. Det har en positiv effekt på dine medarbejdere, at du viser at dem at du værdsætter deres daglige arbejde. At vise medarbejderne at du værdsætter dem, kan gøres gennem noget så simpelt som at afholde en firmafest for hele virksomheden.

Gør det til en tilbagevendende tradition

En fest for hele virksomheden er en stemningsfuld begivenhed, som medarbejderne hvert år ser frem til. Mange virksomheder har indført en årlig firmafest, enten som julefrokost, sommerfest eller endda begge dele. En sådan årlig tradition giver dine medarbejdere noget at se frem til i hverdagens rutiner, og medvirker dermed til at give dem en positiv opfattelse af virksomheden.

Giv dine medarbejdere noget at se frem til

Du gør noget godt for dine medarbejdere, og giver dem noget igen for deres daglige arbejde. Du viser at du værdsætter dem ved at bruge penge og tid på at arrangere en firmafest kun for dem.

Styrk både sammenhold og arbejdsmiljø

Du skaber sociale bånd imellem dine medarbejdere, når de ses udenfor arbejdspladsen. De får mulighed for at lære hinanden at kende på et mere personligt plan, sammenlignet med deres professionelle forhold på arbejdspladsen.

Et godt socialt bånd skaber sammenhold medarbejderne imellem, og skaber dermed de bedste forudsætninger for et godt arbejdsmiljø. Et miljø hvor alle medarbejderne samarbejder og hjælper hinanden til at nå de fælles mål.

Forbered dig på at planlægningen tager tid

Den største hinding for at afholde en firmafest er ofte at planlægningen tager tid fra din normale arbejdsdag. Du skal både have arrangeret lokaler, en menu, drikkevarer, serveringspersonale, underholdning m.m..Du bruger tid på planlægningen af firmafesten, som kunne have været brugt på at tjene penge til virksomheden. Men i sidste ende vil det belønne sig at give sine medarbejdere en rigtig god firmafest!

Slip for at bruge tid på planlægningen

Vil du slippe for at bruge tid på planlægningen, men samtidig nyde godt af de mange fordele som en firmafest medbringer, er der mange hoteller og eventbureauer rundt omkring i landet, der tilbyder at klare det hele for dig.

Hotel Fjordgaarden i Ringkøbing er et af de hoteller, som arrangerer firmafester i en samlet pakke. De står simpelthen for hele arrangementet fra start til slut, så du slipper for selv at stå med det hele. Du kan blot læne dig tilbage og nyde en aften i selskab med dine kollegaer.

Vigtigst af alt – Alkoholiseret kørsel elimineres! Tænk smart- hold din firmafest på hotel. 

Related posts


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/detsorteregister.dk/forbydforbud.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Comment