Forbyd forbud mod sikkerhed

stop-1013961_960_720

Der er en stigende tendens i Danmark til at man ikke må sikre sig selv. I USA har man så mange flere rettigheder hvad angår personlig sikkerhed. Jeg læste tidligere på ugen om en mand i Horsens som blev anholdt for at beskytte sig selv mod en voldsmand. At forsvare sig selv er åbenbart lig med ulovlig handling i Danmark. Hvor går grænsen! Hvad skal vi stille os tilfreds med? Som jeg ser det så går der nok heller så lang tid til, at vi ikke engang må beskytte os selv i vores eget hjem. Vi ender med at kun være i stand til at opsætte personlige alarmer, sikkerheds systemer, infrarøde hegne mm.

forbyd forbud mod sikkerhed

En mere sikker Danmark – Et mere sikkert hjem

Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at sikre, at vi i nutidens Danmark ikke står tilbage med ingen sikkerhed. Sikkerheden for en selv, sine ejendele og alt hvad man holder kært burde være en personlig ret. Lad os alle gøre op mod det etablerede og fortælle i en stemme; Vi har fået nok. Vi vil være sikre i vores eget hjem. Vi vil ikke lade os kue!.

Jeg har personlig opsat flere alarmer op på min ejendom og må sige jeg føler mig sikre dag for dag, som min alarm er installeret. Men skulle uheldet være ude. Skulle en inbrudstyv være grov nok til at være ligeglad med mine forholdsregler – Så vil jeg gerne at jeg har muligheden, loven på min side til at sætte denne tyveknægt på plads og fortælle at VI i Danmark ikke accepterer folk der bevæger sig uden for samfundets sikkerheds-normer.

 

Related posts


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/detsorteregister.dk/forbydforbud.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Comment