Forbud mod Storbritannien og EU

forbud eu

Der sker meget på det makroøkonomiske plan på nuværende tidspunkt i verdenen. Storbritanniens exit fra Europe har medført følgevirkninger i den Engelske valuta, som ikke har været lavere i over 30 år. En konsekvens af den usikkerhed en udmeldelse af unionen medfører.

Storbritanniens ministre forsøger at lappe skuden efter afstemningen og herigennem forsikre dets folk om, at der er tale om en positiv ændring – Og at de går en struktureret fremtid i møde under egen præmisser. Der er tiltaleværdi i, ikke at være styret af unionen, som i sin helhed skal sætte det makroøkonomiske plan i fokus og ikke det enkeltes lands problemer og ønsker.

Storbritanniens udmeldelse mener mange ligger til grund for den usikkerhed verdensituationen bærer præg af, i form af terror, sikkerhedsregler og krav om at akkommodere den stigende mængde af flygtninge. Det er ikke første gang EU kræver samarbejde og at efterfølgelse beslutningerne taget overholdes.

Jeg frygter en situation, hvor flere og flere kande vælger at melde sig ud af vores union. Det store fællesskab vi har brug så meget arbejde på at udvikle, skal ikke lægges til grunde for ét lands uhensigtsmæssig valg. Derfor håber jeg på et forbud mod at gå samme retning. Et forbud mod folkeafstemning om udmeldelse. Jeg vil desuden gerne se et forbud mod Storbritanniens fremtidige indmeldelse – De skal ikke have muligheden for at komme ind i varmen igen, uden først at have mærket, hvor koldt verdenen kan være udenfor fællesskabets beskyttelse.

Et positivt tegn er dog, at Skotland gerne vil forblive i Unionen. De har lige haft en folkeafstemning om, hvorvidt de stadig skulle være en del af Storbritannien. Denne afstemning føler det Skotiske folkeslag er blevet brudt, da det i essensen var opbygget på fundamentet, at de forblev i EU. Derfor skal vi nok ikke se langt ud i fremtiden til endnu en folkeafstemning, som udmelder Skotland fra Storbritannien. En løsrivelse de længe har ventet på og skabelsen af deres eget styre, vil uden tvivl være hjulpet godt på vej af en indmeldelse i EU.

Skotlands løsrivelse skal ses som en positiv eftereffekt – Da det klart demonstrer at Storbritanniens exit ikke var hele fællesskabets beslutning. Et tegn på en mere positiv fremtid, hvor vi ikke melder os ud af fællesskabet, men gør hvad vi kan for at styrke vores fantastiske forbund.

Related posts


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/detsorteregister.dk/forbydforbud.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Comment