Forbyd byggeforbud

byggeri

Vi elsker ”gør det selv” projekter i Danmark. De fleste af os, især mænd, får på et eller andet tidspunkt i deres liv et behov for at bygge noget. Så vi kaster os over sommerhuse, garager, terrasser mm.
At vi selv kan kaste os over hvilket som helst byggeprojekt hjemme i garagen skyldes, at vi i dag deler vores viden om stort og småt på internettet. Her kan du finde viden om hvad som helst, og vejledende film om lige netop det byggeri, som du har kastet dig over.

Det eneste der ofte stopper os danskeres byggedrømme, er de mange byggeforbud i vores hjem. Her kan der både være tale om generelle forbud eller nogle helt konkrete servitutter, der skal overholdes og derfor påvirker, hvad du må gøre ved dit hus. Servitutterne kan påvirke alt fra hvor dit stakit må gå til hvilket tag du må have på dit hus.

Derudover er der en lang række forbud ift. hvilke vægge du må vælte, hvilke materialer du må bruge, hvor vand og el skal gå mm. Dette gælder også sommerhuse. Her har det for eksempel i mange år været lovligt at have et separat kloaksystem. Det er det ikke længere. I dag er der opsat et forbud, og sommerhusejere skal derfor i dag lægge kloak til deres sommerhus.

Er du i tvivl om, hvilke regler der gælder netop dit hjem, så tag kontakt til din kommune og find ud af, hvordan du kommer lovligt igennem dit næste byggeproces. byggeprojekter104

Related posts


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/detsorteregister.dk/forbydforbud.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Comment